Allsvenskt kval säkrat – Var med och lyft BP mot Allsvenskan

I och med segern över Trelleborg i tisdags så står det klart. BP kommer att komma som sämst trea i årets Superetta. En tredjeplats som innebär kval till Allsvenskan. Än är chanserna stora att vi slipper kvalet, Halmstad har direktplatsen på målskillnad.

 

Var med och stötta BP i de fyra sista matcherna. Visa pojkarna att de har stöd i jakten på Allsvenskan. Ta på er halsduken, kepsen eller mössan. Ta fram en gammal matchtröja och gå på matcherna. Prata om BP med dina vänner, kollegor och släktingar. Sprid ordet om BP.

 

Nu på söndag spelas nästa match. Ängelholms FF på bortaplan. Matchen kommer att sändas av TV4Sport. Sändningen börjar 18.30, med avsparken 18:45. Kom till O’learys i Vällingby och se matchen tillsammans med andra BP-fans! Ju fler vi är, desto starkare känner vi oss. Ju starkare vi känner oss desto mer kan vi stötta pojkarna på planen.

 

Vad: Ängelholms FF-BP

När: Söndag 7 oktober, 18:45.

Var: O’learys Vällingby

 

Det återstår två hemmamatcher. IK Brage, fredagen 19 oktober, 19.20. Samt IFK Värnamo, lördagen 3 november, 15.00. Var på plats på de båda och lyft fram pojkarna mot seger och Allsvenskan.

 

Nu siktar vi mot matchen mot Ängelholm på söndag. Kom till O’learys, träffa dina likar i kärleken till BP och bär fram pojkarna.

 

Nu kör vi! Mot Allsvenskan!

 

Bromma Support

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *