Häng med du också!

Grimsta är vår borg, sa Tim Björkström redan i april månad. När vi skriver slutet av juli i kalendern så är meningen än mer sanning. 8 raka segrar på hemmaplan, inte en enda förlust, inte en enda oavgjord match hela säsongen 2012. Lägg där till att bortaspelet har kommit igång. BP ser för stunden ostoppbara ut.

BP springer mot Allsvenskan. Rubrikmakarna på kvällstidningarna har börjat vakna och BPs framfart uppmärksammas alltmer. Faktum är: Två segrar till och BP tangerar rekordet i raka segrar i Superettan. Seger på lördag mot Landskrona, sen mot Falkenberg och vinner BP mot Öster 13 augusti, ja då är BP historiska.

Att BP som lag gör så bra ifrån sig ställer krav på oss som supporterförening. Vi måste hänga med i framfarten, rida på vågen och hinna njuta av att det snackas mer och mer BP. Plötsligt kanske kollegan eller vännen säger: ”Men, det går ju bra för BP!” och kommer med en utläggning, som kanske inte innehåller alldeles för mycket sanning, men ändå visar på intresse. BP intresserar och det är vårt främsta mål med Bromma Support.

Det gäller att vara ärliga. BP har få supportrar. Men ska vi växa någon gång så är det nu. När vi få som finns börjar samlas. Börjar tänka på gemensamma mål och viljor. När det arbetet är igång, det är då det händer. Det är då vi blir fler. Det är då Grimsta fylls på mer och mer. När intresset finns, när man snackar BP på stan. Det är då vi är på rätt väg. Vi är på rätt väg nu.

Så häng med du också! Bidra med det du kan! Kanske är du grym på att sy? Vi behöver flaggor, så vi syns vid matcherna. Vi behöver någon som står och lockar medlemmar vid hemmamatcherna, som berättar vad Bromma Support vill och står för: Att göra allt för BP. Alla medlemmar är viktiga för oss. Vare sig bidraget är att betala medlemsavgiften och sen stanna hemma, eller vara den som drar i bortaresor och tjatar på bussbolag.

Klyschorna är många men ack så sanna: Tillsammans växer vi. Tillsammans skapar vi något stort. Välkommen till Bromma Support, den nya supporterkulturen.

Bromma Support – Peter Appelquist

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *