Visa vad du håller på

I skrivande stund har BP förlorat mot Jönköpings Södra. Resultatet till trots så ligger BP kvar på allsvensk plats och kommer så att göra åtminstone två omgångar till. Ditt och vårt gemensamma stöd kommer att behövas för att spelarna ska orka kämpa hela vägen in i november månad. Allsvenskan är målet och det är tillsammans vi når dit. Spelarna gör jobbet på planen, vi supportrar jobbet vid sidan av. Vi sprider ryktet om klubben i våra hjärtan. Pratar om laget på våra arbetsplatser, drar med oss vänner, kollegor, släktingar och grannen för att gå på fotboll. På Grimsta.

 

Nu på måndag, 27e augusti, spelas årets kanske viktigaste match. Trean i tabellen, Halmstads BK, kommer till Grimsta. Tvåan mot trean i en match som är viktig för båda lagen. BP vill självklart hålla Halmstad bakom sig, Halmstad jagar frenetiskt BP för att slippa kvala i mitten av november. Det kommer att bli en bra match. Det är två av seriens bästa lag som ställs mot varandra och du behövs på plats.

 

Som vanligt marscherar Bromma Support gemensamt från Hässelby Gårds tunnelbana. Marschen avgår 30 minuter innan match, denna gång 18.50. Avsparken sker 19.20 på Grimsta IP. Var på plats! Gå i matschen och stötta dina pojkar.

 

Vi har spelare att fira också. Pontus Segerström gjorde redan mot Öster sin 200e match i BP. Igår, mot Jönköpings Södra så gjorde Mauricio Albornoz sin 100e. Båda spelarna ska självklart firas och efter matchen kommer delar av Bromma Supports styrelse att dela ut blommor till dessa två. Var på plats och hylla dessa två BP-profiler.

 

22 september spelar BP på bortaplan. Dagen är en lördag och destinationen är Degerfors i Värmland. Till den matchen kommer Bromma Support att åka. Vi hoppas att så många som möjligt hänger med. Är du intresserad? Svara på det här mailet och släng med någon kontaktuppgift så hör vi av oss när det närmar sig.

 

Var på plats på måndag!

 

Bromma Support genom Peter Appelquist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *